Kim Høyberg Andersen | Kommerciel Direktør/COO, Securitas. Kundecase | PilotBI

Citat: “En af de ting jeg synes er helt enestående er, at vi nu deler data og setup med vores kunder. Dermed får de 100% transparens i hvad de får fra os”

Kim Høyberg Andersen

Kommerciel Direktør/COO, Securitas

Nu kan vi bruge vores data som et ledelsesværktøj

Vores samarbejde med VirkPLAN og produktet PilotBI begyndte med et konkret behov for at optimere kvalitetssikringen og målstyringen i forbindelse med levering af serviceydelser til en konkret kunde. Hos Securitas havde vi behov for at kunne følge vores servicelevering fra dag til dag, og det kan vi nu, efter vi har implementeret PilotBI.

Øjeblikkelig indsigt i data

Vi havde allerede alle de data, vi skulle bruge for at følge vores levering. Vores udfordring var, at vi først fik adgang til de relevante data med op til halvanden måneds forsinkelse, når data var behandlet og blev leveret som en statusrapport. Hvis der var uregelmæssigheder i forhold til vores aftale med kunden, så havde vi ikke mulighed for at tilpasse vores indsats, mens det var aktuelt. Med PilotBI får vi indsigt i vores leverance fra dag til dag, så vi hele tiden kan tilpasse vores indsats og løse eventuelle udfordringer med det samme.

100% transparens med kunden

En af de ting, som jeg synes er helt enestående er, at vi nu deler data med vores kunde, og vores setup med kunden er derfor 100% transparent. Vi og kunden har nu adgang til præcis de samme data på samme tid, og vi har fået et bedre overblik, end nogen af os kunne have fået hver for sig. PilotBI kræver ikke, at vi integrerer forskellige IT-systemer. Der er alene tale om en udveksling af data, så det har været meget nemmere og langt billigere at implementere, end hvis vi skulle have udviklet et decideret IT-system.

Ud fra et teknisk synspunkt er PilotBI i bund og grund et meget simpelt setup. Det, der var den væsentligste del af opgaven, var at finde frem til, hvilke data der er de væsentligste, og som giver den rette indsigt i forhold til vores mål og leverancen. Her var VirkPLAN en professionel og strategisk kompetent samarbejdspartner.

Professionel sparring

VirkPLAN var lynhurtige til at sætte sig ind i sagen på trods af, at kompleksitetsniveaet er relativt højt, og de har drevet processen meget professionelt. Det har været en helt igennem positiv oplevelse hele vejen rundt om bordet. Vi har både fået sparring på vores udvalgte KPI’er, og er blevet udfordret der, hvor VirkPLAN mente, at vi kunne gøre det bedre.

Sparringen fra VirkPLAN og implementeringen af PilotBI betyder, at vi nu kan bruge vores data som et ledelsesværktøj – både i forhold til målstyring fra dag til dag og i forhold til at følge en udvikling over en periode.

Jeg vil absolut anbefale andre at samarbejde med VirkPLAN. Det projekt, vi har gennemført sammen med dem, er blevet en stor succes, og vi er allerede i gang med de to næste projekter, hvoraf det ene er et rent internt projekt, som vil gøre det muligt for os at følge udviklingen i vores organisation.

 

Kim Høyberg Andersen

Kommerciel Direktør/COO, Securitas

Vicki Domar Rossen | Salgschef, Energifyn Bredbånd. Kundecase udtalelse | PilotBI

Citat: ”Alle virksomheder burde få lov til at finde ud af, hvor fede data, de har tilgængelige, når de bliver struktureret rigtigt”

Vicki Domar Rossen

Salgschef, Energi Fyn Bredbånd A/S

Vi anvender nu vores data, arbejdstimer og ressourcer på en bedre måde

Vi kontaktede VirkPLAN, fordi vi gerne ville nytænke vores KPI-struktur her hos Energi Fyn. VirkPLAN gjorde os skarpe på, hvordan vi kunne optimere strukturen. De var gode til at udfordre os på, om vi målte på de parametre, der giver værdi for virksomheden. Samarbejdet har blandt andet resulteret i, at vi nu bruger vores ressourcer og arbejdstimer de rigtige steder, og at vi gør tingene rigtigt første gang.

Vi har fået overblik og data-disciplin

VirkPLAN har oprettet et data warehouse, så vi har fået overblik over, hvor mange data, vi egentligt har til rådighed allerede. De har hjulpet med at skabe struktur i vores data og givet os gode ideer til, hvordan vi kan bruge dem aktivt i vores forretning. Det har åbnet op for et helt nyt univers til vores salgsindsats, og det har givet os en større kundeindsigt, som vi kan bruge til at lave en mere målrettet salgs- og marketingsindsats.

Samarbejdet med VirkPLAN har også medført, at vi har fået ryddet op i vores data. I løbet af en almindelig arbejdsdag bliver der tastet en masse data ind i forskellige systemer. Ved at samarbejde med VirkPLAN har vi fået optimeret de processer, som knytter sig til vores dataindsamling, og vi har fundet ud af, hvordan vi skal registrere vores forskellige data, så de kan bruges senere. Vi har fået data-disciplin, og det kan ses på bundlinjen.

Branchekendskab lod os gå direkte til sagen

Et stort plus ved at arbejde med VirkPLAN er, at de har kendskab til vores branche. De var hurtige til at sætte sig ind i tingene, og vi skulle ikke bruge tid på at lære dem om vores felt – vi kunne i stedet gå i dybden med vores udfordringer fra begyndelsen af.

Det er vores oplevelse, at VirkPLAN er en meget ærlige sparringspartner. De er gode til at lytte til de problemstillinger, vi har, og derefter byde ind med relevant viden. De finder den løsning, som er til gavn for vores virksomhed, og de er gode til at fornemme, hvornår vi er klar til at tage det næste skridt i den udvikling, vi er i gang med. Det har skabt en meget velfungerende udviklingsproces.

VirkPLAN er vores faste samarbejds- og sparringspartner

VirkPLAN er altid til at få fat i. De er hurtige til at svare og hjælper altid med løsninger, når vi har udfordringer. Derfor er VirkPLAN vores faste samarbejds- og sparringspartner, når det kommer til dataindsamling, KPI’er og målinger. Det er dem, vi ringer til, når vi har spørgsmål til procesoptimering. De har en fantastisk tilgang til deres kunder med et meget højt serviceniveau. Vi føler os værdsat som kunde.

Alle virksomheder burde få lov til at finde ud af hvor fede data, de har tilgængelige, når de bliver struktureret rigtigt. Derfor vil vi gerne anbefale VirkPLAN til andre. VirkPLAN er en god sparringspartner og kan guide virksomheder hen til de rigtige beslutninger på de rigtige tidspunkter. De har stor erfaring med mange systemer, og de formår at gøre løsningerne simple, så man kan se resultater fra dag ét.

 

Vicki Domar Rossen

Salgschef, Energi Fyn Bredbånd

Morten Block | Afdelingsleder, Ewii Fibernet A/S. Kundecase | PilotBI

Citat: “Vi havde behov for at få et bedre overblik over den geografiske fordeling af opgaverne, så vi kunne planlægge vores teknikeres tid mere hensigtsmæssigt. Det har vi fået med PilotBI”

Morten Block

Afdelingsleder, Ewii Fibernet A/S

En enkel og hurtig løsning på et problem, vi havde haft længe

Hos Ewii Fibernet har vi kunder i hele Trekantsområdet, som vores 25 teknikere kører ud og servicerer efter behov. Vi havde behov for at få et bedre overblik over den geografiske fordeling af opgaverne, så vi kunne planlægge vores teknikeres tid mere hensigtsmæssigt. Det har vi fået med PilotBI.

Vi manglede geografisk overblik over vores opgaver

De kørende teknikeres opgaver bliver styret af to medarbejdere på kontoret. I vores IT-system kan vi se opgaverne, og de administrative medarbejdere planlægger og fordeler opgaverne ud til de enkelte teknikere. IT-systemet skulle egentligt også kunne give os et overblik over, hvor opgaverne befandt sig geografisk, men det fungerede bare ikke. Derfor blev planlægningen alt for ofte tilfældig, og vores teknikere risikerede at vinke til hinanden flere gange om dagen, fordi de kørte i de samme områder, ligesom der andre gange blev kørt lange stræk efter en enkelt opgave.

Det er både dyrt, spild af tid og frustrerende for medarbejderne, når planlægningen af opgaverne ikke fungerer ordentligt. Derfor blev jeg anbefalet at kontakte VirkPLAN, og det har jeg været meget glad for. Det har været et meget konstruktivt og positivt samarbejde, og de har med PilotBI forstået at finde en enkel løsning, som fungerer i hverdagen.

Vi fik en enkel løsning, vi kunne bruge med det samme.

Jeg oplever ofte, at IT-projekter kan blive meget ”langhårede”, og jeg var ikke interesseret i at begynde på et stort og tidskrævende projekt. Derfor var det meget positivt, at VirkPLAN var i stand til at forstå vores udfordring og finde en løsning, uden det krævede mange, lange møder og tekniske beskrivelser. Løsningen med PilotBI var også så enkel, at vi umiddelbart kunne komme i gang med at bruge den med det samme, uden der skulle afholdes lange uddannelser eller læses tykke manualer.

Jeg vil gerne anbefale VirkPLAN samt deres produkt PilotBI til andre. Ikke mindst på grund af deres konstruktive og positive tilgang til samarbejdet. De ser flere muligheder end begrænsninger, er nemme at komme i kontakt med og leverer som aftalt til den aftalte tid.

 

Morten Block

Afdelingsleder, Ewii Fibernet A/S

Simon Agger | Direktør / CEO, The Call Company. Kundecase | PilotBI

Citat: ”Vi har optimeret vores interne beslutningsprocesser ved at skabe mere transparens i vores data”

Simon Agger

Direktør / CEO, The Company Group

Nu har vi overblikket til at træffe de rigtige beslutninger

Hos The Call Company har vi optimeret vores interne beslutningsprocesser ved at skabe mere transparens i de data, som vi allerede har til rådighed i virksomheden.

Før vi kontaktede VirkPLAN, oplevede vi, at det tog rigtig lang tid at finde ud af, hvilke data vi skulle kigge efter. Det tog samtidig for lang tid at blive enige om, hvilke data, der gav mest værdi for virksomheden – de forskellige beslutningstagere i organisationen havde hver deres datasæt, som de mente, var mest interessant.

Derfor havde vi et ønske om at skabe en større gennemsigtighed med vores data og skabe et overblik over, hvordan vi kunne optimere arbejdsprocesserne med vores data. Det skulle tilføre en transparens i forhold til både vores KPI’er og data.

VirkPLAN sikrede en velfungerende proces

Vi valgte at arbejde med VirkPLAN, da de havde kompetencer og erfaring med at sikre en velfungerende proces og skabe transparens i store mængder data. VirkPLAN er ligeledes meget jordnære og ærlige at samarbejde med. Det er noget, som vi sætter meget pris på, og derfor vil vi gerne anbefale andre at anvende VirkPLAN.

En anden fordel ved VirkPLAN er, at de har kontor tæt på os og havde mulighed for at komme forbi, når der opstod udfordringer. Der er ikke langt fra idé til handling, og de kan altid kontaktes.

Hos VirkPLAN laver de løsninger, som skaber værdi, og de opgaver som løses, bliver udført meget tilfredsstillende og effektivt. Man får virkelig noget for pengene. Samarbejdet med VirkPLAN har været nøje processtyret, og det har gjort, at vi igennem hele forløbet har følt os i gode hænder.

Simon Agger

Direktør / CEO, The Call Company

Vil du også have mere ud af din virksomheds data? 

Få synliggjort hvilke værdier, muligheder eller optimeringer I sidder inde med.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak.
Ring på (+45) 78 76 11 43 eller udfyld formularen nedenfor.